Knorr, yenilenen çorba çeşitlerini Zuhal Topal’ın rol aldığı yeni reklam filmiyle tanıtıyor. Yemek yorumlarıyla tanınan sunucunun bu kez mutfağa geçtiği film, sofradaki şaşkınlık ve esprili diyaloglar üzerinden markanın “daha dolu dolu, daha lezzetli” mesajını izleyiciyle buluşturuyor.
Knorr, çorba portföyündeki yenilikleri mizah odaklı bir reklam kampanyasıyla ekranlara taşıyor. Zuhal Topal’ın rol aldığı film, sunucunun yemeklerin değerlendirildiği programlarından tanıdık bir dinamiği farklı bir senaryoyla yeniden yorumluyor. Bu kez yemekleri hazırlayan ve sofraya sunan taraf Topal olurken, konukların alışılmış eleştiriler yerine lezzet karşısında şaşkınlık yaşaması hikâyenin merkezine yerleşiyor.
Bu kez yorumlar Knorr çorbaları için
Yemeklerin değerlendirildiği programlardaki yorumlardan ilham alan reklam filmi, tanıdık televizyon atmosferini eğlenceli bir kurguyla bir araya getiriyor. Sofradaki karakterlerin kamera karşısında yaptıkları değerlendirmeler ve aralarında geçen diyaloglar, yenilenen çorbaların lezzetini anlatan hikâyeye mizahi bir boyut kazandırıyor.
Filmin sonunda gelen “Çorba kaldı mı?” sorusuna Zuhal Topal’ın “Yine yaparım” yanıtını vermesi ise kampanyanın esprili finalini oluşturuyor. Böylece Knorr’un yenilenen ürünlerine ilişkin mesaj, klasik bir ürün tanıtımından çok karakterler ve diyaloglar üzerinden aktarılıyor.
Kampanya farklı mecralarda devam ediyor
Yönetmenliğini Gürcan Güreşçi’nin üstlendiği reklam filmi, 51 ve 15 saniyelik iki ayrı versiyonla hazırlandı. Kampanya iletişimi, Zuhal Topal’ın yer aldığı açık hava ve mağaza içi uygulamaların yanı sıra dijital içerikler ve influencer çalışmalarıyla da destekleniyor.
Knorr, yenilenen çorba çeşitlerini farklı iletişim kanalları üzerinden tanıtırken lezzet mesajını mizah ve tüketicilerin aşina olduğu bir televizyon anlatımıyla birleştiriyor.
Reklam filmini izlemek için: Knorr – Yeni reklam filmi